Bolt je odlučio navijati protiv Hrvatske: ‘Zbog njih bi volio otići u Rusiju i pogledati nekoliko utakmica’

Foto: fah

Usain Bolt okrenuo se nogometu, a karijeru je odlučio započeti u Borussiji Dortmund. Čini se da su u klubu procijenili kako će imati koristi od njegovog sudjelovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarao sam s ljudima u klubu i poručio im da mislim ozbiljno kada je nogomet u pitanju. Pa su mi rekli da bih trebao doći na duži period u kojem bih odradio više treninga, a oni bi procijenili na kojoj razini mogu igrati. To mi je sada glavni fokus”, rekao je Bolt za BVB Total.

Za Goal je komentirao nadolazeće Svjetsko prvenstvo, na kojem će, kako se čini, navijati protiv Hrvatske.

“Navijat ću za Argentinu! Zbog njih bi volio otići u Rusiju i pogledati nekoliko utakmica. A kao favorite za osvajanje vidim, osim njih, Njemačku i Francusku te Brazil – ako se Neymar oporavi! Bila bi velika nesreća da ostanu bez njega, imali bi male šanse za osvojiti zlato u tom slučaju”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je i o svom iskustvu u Borussiji.

“Sjeli smo, pričali, šalili se, razmijenili iskustva… Bilo je dobro, naučio sam nekoliko stvari. Razveselilo me što su me nogometaši tako dobro prihvatili i pozvali me da dođem trenirati na dulji period, nadam se da ću ostati u klubu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.