(VIDEO) Šokantno ispadanje iz lige mađarskog nogometnog velikana: Navijači natjeravali igrače po terenu

Foto: Snimka zaslona

Mađarski Debrecen, klub koji dolazi iz istoimenog grada, drugog po veličini u Mađarskoj, odmah iza glavnog grada Budimpešte, ispao je iz Prve lige. Navijači se teško mire s takvom činjenicom te su čak i utrčali na teren kako bi pokazali igračima što misle o njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Debrecen je danas odigrao s Paksom 1:1 u 33. kolu OTP Bank Lige i taj bod nije bio dovoljan za spas, odnosno za ostanak u ligi. Debrecen je s osvojenih 39 bodova ostao upravo iza Paksa, koji je osvojio 41 bod, a iz lige je još ispao Kaposvar, dok je titula pripala Ferencvarošu.

Nakon završetka sudbonosnog susreta za Debrecen malo tko je od igrača spomenutog kluba mogao sakriti suze, dok su ljutiti navijači utrčali u teren kako bi im očitali lekciju i oduzeli opremu koju, prema njihovom mišljenju, nisu zaslužili nositi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debrecen je doista veliki klub, bogate tradicije, koji je čak sedam puta osvajao prvenstvo i šest puta Kup. Prvak države bio je u sezonama 04/05, 05/06, 06/07, 08/09, 09/10, 11/12 i posljednji put u sezoni 2013/14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.