(VIDEO) Stipe Miočić u prvoj rundi nokautirao Werduma: ‘Hrvatska, imate prvaka!’

Foto: snimka zaslona

Stipe Miočić, američki Hrvat postao je UFC prvak i najbolji MMA borac svijeta! Pred 45.000 domaćih navijača pobijedio je favorita Brazilca Fabricija Werduma i tako postao prvakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Biti Hrvat nevjerojatan je osjećaj. Mi smo ratnici, spremni na sve. S njima se ne smiješ igrati. Čvrsti su to ljudi.“, rekao je u najavi borbe Stipe Miočić.

Bila mu je to 15. pobjeda u karijeri (ima samo dva poraza) i svakakonajvažnija. Njegov san postao je stvarnost, osvojio je naslov za svoj Cleveland, za svoju Hrvatsku!

Miočić je iznenadnim desnim krošeom iz kontre nokautirao i poslao dojučerašnjeg prvaka u povijest. Ljubitelj zagrebačke publike Junior dos Santos jedan je od mnogobrojnih koji je Stipi čestitao putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Čestitke Stipi Miočiću na zasluženoj pobjedi. Divim ti se kao suparniku i osobi”, poručio je Cigano.
Naravno, javio se i Alistair Overeem koji je prošlog vikenda pobijedio Arlovskog u Rotterdamu i zatražio borbu za pojas.

”Čestite Stipi Miočiću, radujem se što si ti moj sljedeći protivnik”, poručio je Overeem.
Čestitke je Miočić dobio i od NBA momčadi Cleveland Cavaliersa, a stižu i iz cijelog Clevelanda koji nakon ove titule čeka i onu LeBrona i društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočiću je na svom Facebooku čestitala i predsjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.