(VIDEO) Što se to događa? Sramota za nogomet, za UEFA-u, za sve, kakvo suđenje imamo u završnici Lige prvaka…

Foto:: Snimka zaslona

Liverpool je uz dosta muke te uz ”blagoslov” sudaca preko Rome u Rimu stigao do svog osmog finala Lige prvaka, odnosno, nekoć Kupa prvaka. Naime, Roma je svladala momčad Dejana Lovrena 4:2, međutim, u Liverpoolu, na Anfieldu, prije tjedan dana bilo je 5:2 za Engleze. Dakle, jedan gol je nedostajao za preokret i produžetke,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i Realu dan ranije na Santiago Bernabeu suci su pomogli Liverpoolu te ga pogurali prema finalu. Sramotno i katastrofalno suđenje za takav rang natjecanja, sramota za nogomet, prije svega sramota za UEFA-u.  Međutim, što to danas vrijedi žrtvama, Bayernu, odnosno Romi?

Tko zna što bi se dogodilo na Olimpicu da su suci korektno odradili svoj posao?

Naime, bilo je nekoliko spornih situacija na travnjaku, katastrofalnih pogrešaka glavnog suca te linijskih sudaca, griješili su na štetu obje momčadi, što je povrdilo i Oko sokolovo HRT-a, Mateo Beusan. No, više pogrešaka išlo je na štetu domaće momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 48. minuti utakmice pred gol je izbio bosansko – hercegovački reprezentativac Edin Džeko, srušio ga je u kaznenom prostoru Loris Karius, međutim, umjesto kartona barem žutog sudac nakon mahanja linijskog suca sudi nepostojeće zaleđe.  Snimka pokazuje pogrešku oba suca, potvrdio je to i Besuan.  Zaleđa nije bilo, ali kaznenog udarca je.

Druga situacija dogodila se u 62. minuti utakmice kada je Arnold RUKOM blokirao udarac El Shaarawyja na putu prema golu, no, Damir Skomina ponovno šuti. Da je sviran kazneni udarac, koji je i bio, uz jedanaesterac morao bi automatski isključiti Arnolda jer se ponio kao golman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to nisu bile jedine pogreške sudaca ove večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.