VIDEO: Teška nesreća na Superbike prvenstvu svijeta u Imoli – dva vozača letjela zrakom

Tijekom motociklističkog vikenda Superbike prvenstva svijeta u Imoli, u klasi Superstock 1000, francuski vozač Florian Marino izgubio je kontrolu u jednom oštrom zavoju. Motor ga je katapultirao u zrak, uz grubo prizemljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je padao njegov je motor pogodio Raffaelea De Rosu koji je također odletio u zrak. Marino je ipak lošije prošao, te je slomio kost šake tako da se neko vrijeme neće moći utrkivati. S Talijanom De Rosom sve je u redu.

Spectacular crash at Superstock 1000 race between Raffaele De Rosa and Florian Marino. No serious personal injuries for the Italian, but the Frenchman suffers a fracture of the left radius. WorldSBK family wish him a very quick recovery. #ImolaWorldSBK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posted by WorldSBK on 10. svibnja 2015

Inače, Superbike svjetsko prvenstvo je glavno natjecanje u svijetu u superbike motociklizma. Motocikli koji se natječu u superbike svjetskom prvenstvu su trkaće verzije sportskih cestovnih motorkotača, a najviše uspjeha u prvenstvu su imali Ducati motocikli. Nalova svjetskih prvaka imaju i Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha i Aprilia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.