(VIDEO) U porazu Cagliarija kod Parme igrali Srna i Bradarić

Foto: fah

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta, dok je aktualni reprezentativac Filip Bradarić bio na terenu do 78. minute u 0-2 (0-1) porazu Cagliarija na gostovanju kod Parme u susretu 5. kola talijanskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Pajač ostao je čitavu utakmicu na klupi Cagliarija.

Strijelci za Parmu bili su Inglese (20) i Gervinho (47).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parma je sada sedma sa sedam bodova, koliko imaju i peta Sampdoria te šesta Fiorentina, dok je Cagliari 13. s pet bodova.

Na vrhu je Juventus sa 12 bodova, dva više od drugog Sassuola koji je u petak sa 3-1 nadigrao Empoli.

Kasnije u subotu još igraju Fiorentina – SPAL i Sampdoria – Inter, dok će u nedjelju na teren Torino – Napoli, Bologna – Roma, Chievo – Udinese, Lazio – Genoa, Milan – Atalanta i Frosinone – Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.