(VIDEO) United ispustio pobjedu protiv Arsenala u 89. minuti

Foto: fah

U prvom susretu 12. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United i Arsenal su na Old Traffordu igrali 1-1 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je poveo golom Mate (68), a poravnao je Giroud (89).

Treći Arsenal sada ima 25 bodova, kao i drugi Chelsea koji ima utakmicu manje, dok vodeći Liverpool ima 26 bodova i utakmicu manje. Manchester United je trenutačno šesti sa 19 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je vjerojatno najnesretnija momčad u ligi. Arsenal nije imao nikakve šanse, bili smo puno bolja momčad. Defenzivno smo odradili nevjerojatnu utakmicu, oni su imali samo jednu šansu i, nažalost, iskoristili je. Igramo odlično, ali nemamo sreće”, rekao je Jose Mourinho i dodao kako ne vjeruje da je sudac namjerno oštetio United u 35. minuti kod duela Monreala i Valencije, nakon kojeg je podivljao od bijesa uz aut-liniju.

“Držali smo se dobro u prvom poluvremenu, ali u drugom su nas dobro stisnuli i zasluženo poveli. No, onda su se povukli i mi smo uspjeli zabiti. Prošle godine bismo ovu utakmicu vjerojatno izgubili, ali ove sezone je momčadski duh fenomenalan”, komentirao je nakon utakmice Arsene Wenger, koji se vro hladno rukovao s Joseom Mourinhom nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.