(VIDEO) Utrka s vremenom: Luka Modrić ponovno trenirao, približava se utakmica Vatrenih protiv Islanda

Foto: fah

Više je razloga za osmijeh na licu kapetana Vatrenih, Luke Modrića, naime, sjajni veznjak jedan je od 30 kandidata za nagradu Zlatna lopta koja se svake godine dodjeljuje najboljem nogometašu u prošloj sezoni. Uz ovu sjajnu, i ne baš pretjerano iznenađujuću, vijest navijači Reala i hrvatske reprezentacije imaju razloga za zadovoljstvo zbog činjenice da se Luka Modrić vraća treninzima. Naime, prije tri dana počeo je lagano trčkarati nakon operacije, a danas je to ponovio, intenzivnije. Čini se da ozljeda polako postaje stvar prošlosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li kapetan biti spreman za Island? Sjajne vijesti stižu iz Madrida, Luka Modrić se oporavlja te je započeo s treninzima!

Neki portali prenose pogrešne informacije da je Luka danas po prvi puta trenirao nakon što zbog ozljede koljena nije igrao od 27. rujna, a posljednji puta nastupio je u Ligi prvaka protiv dortmundske Borussije (2:2).  Iako se Luka vratio treninzima nije sasvim izvjesno da će biti spreman za Island i kvalifikacijsku utakmicu na Maksimiru, koja je ujedno i derbi skupine koja može puno toga odlučiti budući kako se radi o dvije momčadi koje dijele prvo mjesto na tablici nakon tri kola. Hrvatska ima kvalitetu više od Islanda, ali je Lukom to sasvim drugačija priča. Naravno, pod uvjetom da je kapetan potpuno spreman.

Dobro je opet biti na travnjaku,” napisao je kapetan Vatrenih na Twitteru, zadovoljan povratkom, makar on bio i samo kroz trening, na travnjak. Podsjetimo, Luka je od 1. listopada službeno na njezi Realovih liječnika, polako se oporavlja, a utrka s vremenom je počela, mislimo, naravno, na činjenicu da se bliži važna utakmica hrvatske nogometne reprezentacije te da se i izbornik Ante Čačića sasvim sigurno nada povratku kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.