(VIDEO) Uzbudljivo doigravanje u NBA ligi: Sjajni grčki reprezentativac Giannis Antetokounmpo vodio Milwaukee do pobjede u Torontu

Foto: Twitter

Košarkaši Milwaukeeja slavili su sa 97-83 na gostovanju u Torontu, gdje su odigrali prvu utakmicu serije prvog kruga NBA doigravanja i na taj način oteli Raptorsima prednost domaćeg terena, a prvo ime dvoboja bio je grčki reprezentativac Giannis Antetokounmpo sa 28 koševa i osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključnu prednost gosti su izgradili na početku posljednje četvrtine, kad su iskoristili lošu šutersku večer Raptorsa koji su završili dvoboj sa skromnih 36 % ubačaja iz igre.

Osim sjajnog 22-godišnjeg Grka, Bucksi su dobili sjajan doprinos Grega Monroea s klupe, koji je ubacio 14 koševa uz 15 skokova. Odličan je bio i Milwaukeejev novak Malcolm Brogdon sa 16 poena i šest skokova, a po 11 koševa ubacili su Matthew Dellavedova i Tony Snell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji igrač Toronta bio je DeMar DeRozan sa 27 koševa, Serge Ibaka je spojio 19 poena i 14 skokova. Lošu večer imao je prvi razigravač Kyle Lowry ubacivši tek četiri koša uz šut 2/11, a podijelio je šest asistencija.

Toronto će ponovno ugostiti Milwaukee u drugoj utakmici serije, koja će biti odigrana u noći s utorka na srijedu (1 sat iza ponoći po srednjoeuropskom vremenu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.