(VIDEO) Važni bodovi u borbi za plasman u Ligu prvaka: Real Sociedad svladao Espanyol u gostima

Foto: fah

U susretu 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Sociedad je na gostovanju pobijedio Espanyol 2-1 osvojivši važne bodove u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli u 26. minuti golom Carlosa Vele, izjednačio je Hernan Perez u 35. minuti, a pobjedu gostima donio je Asier Illarramendi u 61. minuti.


Esp by ReplayFootCom

Foto: fah

Sociedadu je ovo bila druga uzastopna pobjeda, dok je Espanyol prekinuo niz od tri uzastopne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 46 bodova, Barcelona je druga s bodom manje, ali i dvije utakmice više, a treća je Sevilla sa 43 boda. Real Sociedad je skočio na četvrto mjesto sa 41 bodom, dva više od Atletico Madrida na petoj poziciji.

U subotu se sastaju Real Betis – Valencia, Alaves – Barcelona, Athletic Bilbao – Deportivo, Osasuna – Real Madrid, u nedjelju su četiri utakmice, a igrat će Villarreal – Malaga, Leganes – Sporting Gijon, Las Palmas – Sevilla, te Atletico Madrid – Celta Vigo.

U posljednjem susretu ovog kola u ponedjeljak igraju Eibar i Granada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.