(VIDEO) Veliki požar na jednom od stadiona za Svjetsko prvenstvo 2018. godine

Foto: Twitter

Veliki požar izbio je u srijedu na stadionu u Volgogradu koji se gradi za potrebe Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim vijestima, požar je izazvalo nepoštivanje sigurnosnih pravila prilikom varenja, a gusti crni dim iznad nedovršenog stadiona vidio se i na širem gradskom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju lokalnih medija požar je ugašen i nitko nije ozlijeđen.

Na stadionu u Volgogradu neće se igrati utakmice skorašnjeg Kupa Konfederacija, ali će biti jedan od 12 stadiona na kojima će se igrati utakmice World Cupa iduće godine.

Volgograd Arena bit će kapaciteta 45,568 gledatelja, a na njoj će se igrati četiri utakmice prve faze natjecanja po skupinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SP će se igrati u 11 gradova i 12 stadiona, a osim Volgograda najbolje nogometaše svijeta ugostiti će i Moskva, St Peterburg, Soči, Kazan, Saransk, Kalinjingrad, Nižnji Novgorod, Rostov, Ekaterinburg i Samara

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.