(VIDEO) Vjerovali ili ne, ovo je Ronaldo u tinejdžerskoj dobi

Foto: Instagram

Cristiano Ronaldo danas je velika zvijezda, a mnoge žene bi rekle da je i najzgodniji nogometaš. No, on je je u mlađim danima vodio bitku s krivim zubima, bubuljicama na licu te neobičnom frizurom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Ronaldo nije samo slika, on je vrhunski sportaš. Portugalski majstor je na ovom prvenstvu oborio dva rekorda i izjednačio još jedan.

Postao je nogometaš s najviše nastupa na europskim prvenstvima (21), a postao je i prvi nogometaš koji je bio strijelac na četiri europska prvenstva. Dva je pogotka postigao na EP-u 2004., jednog 2008. godine, tri na Euru 2012. i tri u Francuskoj, odnosno ukupno devet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S devet postignutih golova Ronaldo je dostigao Michela Platinija koji je do ovog turnira bio najbolji strijelac u povijesti europskih prvenstava. Platini je svih 9 golova zabio na EP-u 1984. godine, kada je predvodio Francusku do naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.