(VIDEO) Wizardsi nemoćni protiv Warriorsa, Bogdanović najbolji, Šarić zabio 16 koševa

Foto: fah

Washington Wizardsi Bojana Bogdanovića bili su sinoć nemoćni protiv Golden State Warriorsa i raspoloženog Stephena Curryja, a poraz su upisali i Philadelphia 76ers Darija Šarića od kojih su bolji bili Toronto Raptorsi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State je upisao 11. pobjedu zaredom svladavši kod kuće Washington Wizardse sa 139-115.

Bojan Bogdanović je na terenu proveo 28 minuta i u tom je razdoblju zabio 20 koševa, kao i Bradley Beal. Hrvatski je reprezentativac dodao tome i pet asistencija, dva skoka i dvije ukradene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćine je do pobjede predvodio Stephen Curry koji je pogodio devet trica i utakmicu završio s učinkom od 42 pogotka i osam asistencija. Draymond Green je upisao 19. triple-double u karijeri i peti ove sezone sa 11 pogodaka, 13 asistencija i 12 skokova. Klay Thompson je dodao 23 koša za Warriorse, a Shaun Livingston 17 uz sedam skokova.

Sixersi Darija Šarića su također izgubili u gostima, sa 113-105 su ih svladali Toronto Raptorsi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je u 23 minuta na terenu zabio 16 koševa za Sixerse i dodao tome tri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Najbolji strijelac Sixersa bio je Timothe Luwawu-Cabarrot koji je utakmicu završio sa 23 koša.

Raptorsima, koji su treći u Istočnoj konferencije, ovo je deveta pobjeda u zadnjih deset utakmica.

Serge Ibaka bio je najučinkovitiji kod Toronta sa 24 pogotka, dok je Jonas Valanciunas ubacio 14 uz osam skokova, a DeMar DeRozan 17 koševa i devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnapetiju utakmicu sinoć odigrali su Cleveland Cavaliers koji su tek nakon dva produžetka kod kuće pobijedili Indiana Pacerse sa 135-130.

LeBron James je pogodio odlučujuću tricu za Cleveland u zadnjoj minuti drugog produžetka, a utakmicu je završio s ukupno 41 pogotkom, dok je Indianu predvodio Paul George sa 43 koša.

James je dodao i 15 skokova i 11 asistencija. Kevin Love je ubacio 20 koševa uz 12 skokova za Cleveland koji zaostaje pola utakmice za Bostonom, vodećim na Istoku.

C.J. Miles je dodao 27 koševa za Indianu koja ostaje bez doigravanja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.