(VIDEO) Zagreb dugo nije doživio ovakvu rukometnu groznicu, Hrvatska je imala fenomenalnu podršku i u Fan zoni na Trgu bana Jelačića

Foto: Snimka zaslona

Hrvatska rukometna reprezentacija, nažalost, nije uspjela u prepunoj zagrebačkoj Areni, pred 15 000 gledatelja, svladati rukometnu reprezentaciju Francuske. Ključno je bilo katastrofalno prvo poluvrijeme, prepuno tehničkih pogrešaka, nakon velike borbe u drugom poluvremenu aktualni svjetski prvaci slavili su 30:27.  Hrvatskoj bi i bod bio dovoljan, no, u ključnim trenucima utakmice nije bilo snage za potpuni preokret, iako su ”Kauboji” u završnici susreta stigli na svega gol zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice podrška hrvatskim rukometašima dolazila je sa svih strana, iz čitave Hrvatske, ali i dijaspore. Čak je i hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić na svoj službeni Instagram profil postavio sliku naši rukometaša uz poruku ”Na drugoj strani su Francuzi, ali na vašoj je cijela Hrvatska! Sretno Kauboji!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenomenalna atmosfera bila je i u  Fan zoni na glavnom zagrebačkom trgu, Trgu bana Jelačića,  gdje su navijači bodrili izabranike Line Červara od prve do posljednje minute. Dugo ovakva rukometna groznica nije vladala u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.