(VIDEO) Zanimljiv gaf voditeljice: Utakmica je odigrana pred milijun gledatelja, a završila je 5,4

Foto: Snimka zaslona

Još jedan bizaran događaj, u nizu bizarnosti, dolazi iz Srbije a zabavlja dio europske javnosti. Nažalost, i posljednji događaji u Srbiji, u kontekstu činjenice da je Crvene zvezda osuđenom ratnom zločincu ”Kapetanu Draganu” uručila dres, pokazuju da to više nije samo bizarno, nego i puno gore od toga. Ne čudi stoga kada se pola Europe smije Srbiji i njihovom velikom vođi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se na temu, novim bizarnostima, naime, Vojvodina je na Karađorđu izborila plasman u polufinale Kupa Srbije. Momčad iz Novog Sada je na jedanaesterca izbacila Mladost iz Lučana sa 5:4 (0:0), a o ovoj utakmici je zanimljiv izvještaj imala voditeljica s televizije Vojvodine.

Ona je napravila zanimljiv gaf. Voditeljica je istaknula kako je susret odigran pred milijun gledatelja te da je  Vojvodina pobijedila sa 5,4 (ne, nije tipfeler, pet – zarez – četiri). Voditeljica nije pogodila ništa, iako je bila vrlo blizu broju gledatelja, bilo ih je tek nešto manje od milijun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.