(VIDEO) Hrvat se poigrava s igračima Barcelone: I za medije koji su protiv njega vodili negativnu kampanju, Modrić je ponovno čarobnjak!

Foto: Twitter

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić zbog suspenzije, odnosno zbog isključenja zarađenog prije tri godine na utakmicu Superkupa protiv Atletica, nije mogao igrati prvu utakmicu španjolskog Superkupa ove 2017. godine protiv Barcelone. Umjesto njega zaigrao je Mateo Kovačić i briljirao. Kraljevi su u prvom susretu na Camp Nou slavili 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom okršaju na Santiago Bernabeu Modrić je krenuo od prve minute i ponovno bio onaj pravi. Nakon dugo vremena i mediji koji su vodili protiv Luke nesmiljenu negativnu kampanju su mu zapljeskali, proglasili su ga čarobnjakom. Kapetan očito nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Luka se poigravao s igračima velike Barcelone, što je odlična vijest za izbornika Antu Čačića s obzirom na skorašnji nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Kosova, a onda i protiv Turske. No, vratimo se na Santigao Bernabeu, nakon duge lopte Brazilca Marcela Modrić je prebacio loptu tzv. ”sombrerom” te ostavio u čudu Barcinog Andrea Gomesa. Nakon ovog poteza Luke društvene mreže su eksplodirale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama se inače prati i masovno komentira uzvrat Superkupa, Real jednostavno dominira nad Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.