Vidin otac: Domagoj je bio mangup kao dijete

Foto: snimka zaslona

– Bio je mangup kao dijete, uvijek se nametao među djecom i starijima, krenuo je po svome. Bio je mangup i tako je sve krenulo, govori otac Domagoja Vide Rudika za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A i on sam bio je poznati nogometaš. Obrane su pa pamtile u sezoni 1993/1994 kada je u dresu Belišća zabio 26 golova, a posebno je opasan bio udarcima glavom.

Jedan takav pogodak glavom, njegovog sina Domagoja protiv Rusije, dobro pamti cijela Hrvatska.

– Bio sam jako sretan što je zabio, odmah sam shvatio da je on. Žuta glava, vidiš odmah!, kaže Rudika koji nije mogao gledati izvođenje jedanaesteraca kasnije u utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imao sam tremu, bilo me strah da neće nešto izvoditi, neku “panenku”, rekao je Rudika.

Rudika ističe da je ponosan na sve što je njegov sin ostvario u karijeri, posebno što je krenuo s jednog malog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.