Vlašić u problemima: Otpada li za prve utakmice Hrvatske u 2023.?

Foto: fah

Nikola Vlašić je zbog problema s kvadricepsom propustio utakmicu 23. kola Serie A u kojoj je njegov Torino odigrao 2:2 s posljednjim Cremoneseom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Torino se nada dobrim vijestima o ozlijeđenim igračima uoči derbija s Juventusom, što se prvenstveno odnosi na Nikolu Vlašića, kojeg muči problem s mišićem zbog kojeg nije igrao protiv Cremonesea”, piše Tuttosport.

Ivan Jurić je nakon remija s Cremoneseom govorio o Vlašiću: “Teško mi je to objasniti. Odradio je zadnji trening normalno, ali ima problem koji bi ga na neko vrijeme mogao ostaviti izvan terena. Vidjet ćemo, to su situacije koje trener ne može objasniti, sve je odradio, nadamo se da neće dugo pauzirati. Hoće li biti spreman za sljedeće kolo i derbi s Juventusom? Ne znam…”

Sada će Vlašić proći “posebne pretrage kako bi se utvrdila težina problema, odnosno je li riječ o umoru ili ozljedi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentacija za nešto više od mjesec dana kreće u kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Ako je riječ o ozbiljnijoj ozljedi, Vlašić bi mogao propustiti prve utakmice Hrvatske u 2023. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.