Mariju Možniku preminuo jednogodišnji sin

Foto: fah

Hrvatski gimnastičar i predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Marijo Možnik (36) objavio je kako je u prvoj godini preminuo njegov sin Mateo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naš maleni Mateo je 18. 2. zaspao i nije se probudio… Hvala svima na podršci koju nam dajete u ovim najtežim trenucima”, napisao je Možnik na Facebooku.

Inače, Možnik je 2014. godine, uz Filipa Udea, osvojio prve pojedinačne medalje na Svjetskom prvenstvu u gimnastici za Hrvatsku, dok je 2015. godine postao europski prvak na preči. Predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza je od 2020. godine. “Ovo je vrlo časna uloga, ali i vrlo odgovorna. Vidim to kao priliku da mogu napraviti konkretne promjene koje su potrebne gimnastici da napreduje i dalje, a s druge strane velika je odgovornost jer je ovo veliki nacionalni savez, ozbiljan sport i prema tome se treba odnositi s poštovanjem”, rekao je Možnik 2020. godine, kada je preuzeo čelnu poziciju Hrvatskog gimnastičkog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.