Marijo Možnik zbog ozljede propušta Varnu i Anadiju

Novi europski prvak na preči i prvi hrvatski gimnastičar sa zlatnim odličjem s velikih natjecanja, Marijo Možnik, propustit će zbog ozljede sljedeća dva turnira Svjetskog kupa u Varni (7-9. svibnja) i Anadiji (21-24. svibnja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možnik je u utorak obavio ultrazvuk i magnetsku rezonancu lijevog ramena, a pregledi su pokazali da ima teški tendosinovitis, upalu tetive ramena. Slijedi mu fizikalna terapija, a tek nakon rehabilitacije moći će se vratiti normalnim treninzima.

“Posljednja dva tjedna imao sam strašne bolove, ali sam radio preko toga uz tablete i kreme. To me prvi put počelo mučiti 2013. godine na Mediteranskim igrama u Mersinu, pa prije Svjetskog prvenstva prošle godine u Kini i sada opet. S trenerom Tigranom Goričkim odlučio sam da je bolje preskočiti ove Svjetske kupove, sanirati ozljedu i onda se mirno pripremati za Svjetsko prvenstvo u Glasgowu koje je najbitnije. Ovisno o ramenu, eventualno ću prije toga ići na Europske igre u Baku”, kazao je Možnik.

Svjetsko prvenstvo u Glasgowu bit će Možniku i jedina prilika za plasman na Olimpijske igre u Riju, a za to će morati osvojiti odličje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.