Vraća se Liga prvaka: Messi protiv Modrića, City u Lisabonu

liga prvaka
epa08027511 Real Madrid's Fede Valverde (L) in action against PSG's Angel Di Maria (R) during the UEFA Champions League group A soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at Santiago Bernabeu in Madrid, Spain, 26 November 2019. EPA/JUANJO MARTIN

Nakon više od dva mjeseca pauze nastavlja se nogometna Liga prvaka. Večerašnjim susretima osmine finala u elitnom klupskom natjecanju kreće nokaut faza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinalu će se susresti PSG i Real Madrid. U sezoni 2017./2018. Kraljevski klub izbacio je Parižane na putu do osvajanja naslova. PSG ima na raspolaganju neke od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, a Messiju i Mbapeu na travnjaku će se ponovno pridružiti Neymar.

Na teren izlaze večeras i nogometaši Sportinga protiv još jednog od favorita ovog natjecanja Manchester Cityja.

U srijedu se igraju susret Salzburga i Bayerna te dvoboj velikana Intera i Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.