Vratio se: David Villa ponovno na popisu španjolske reprzentacije

Foto: Snimka zaslona/Twitter

Španjolski napadač 35-godišnji David Villa, koji igra u MLS-u za momčad New York Cityja, pozvan je u reprezentaciju za kvalifikacijske susrete za SP 2018. protiv Italije i Lihtenštajna koje su na rasporedu 2. i 5. rujna, tri godine nakon što je zadnji put nosio dres “La Roje”, objavio je u petak Španjolski nogometni savez (RFEF).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Potrebno nam je da nam se priključi i pomoći će nam”, izjavio je španjolski izbornik Julen Lopetegui. Villa je jedino iznenađenje na popisu.

Villa, svjetski prvak sa Španjolskom (2010.) i Europe (2008.) zadnji je put za reprezentaciju igrao u lipnju 2014 u pobjedi od 3-0 nad Australijom na SP u Brazilu. U 97 nastupa za reprezentaciju bivši igrač Valencije i Barcelone zabio je 59 golova, a Španjolsku je napustio 2014. i od 2015. igra u SAD-u.

Popis Španjolske za prijateljske susrete protiv italije i Lihtenštajna:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: David De Gea (Manchester United/ENG), Pepe Reina (Naples/ITA), Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao)

Obrana: Dani Carvajal (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Nacho Fernandez (Real Madrid), César Azpilicueta (Chelsea/ENG), Gerard Piqué (FC Barcelone), Jordi Alba (FC Barcelone), Marc Bartra (Borussia Dortmund/GER), Nacho Monreal (Arsenal/ENG)

Vezni red: Sergio Busquets (FC Barcelone), Andrés Iniesta (FC Barcelone), Koke Resurrección (Atlético Madrid), Saul Niguez (Atlético Madrid), Thiago Alcantara (Bayern Munich/GER), Marco Asensio (Real Madrid), Isco (Real Madrid), Vitolo (Las Palmas), Gerard Deulofeu (FC Barcelone), David Silva (Manchester City/ENG), Suso Fernández (AC Milan/ITA)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad: Pedro Rodriguez (Chelsea/ENG), Alvaro Morata (Chelsea/ANG), Iago Aspas (Celta), David Villa (New York City/USA)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.