‘Vratit ću se jak, teren mi nedostaje’: Povratak napadača, hoće li Kramarić biti spreman za ključne utakmice Vatrenih?

Foto: fah

Napadač hrvatske reprezentacije, Andrej Kramarić, se nakon odlaska Marija Mandžukića profilirao u prvu uzdanicu napada Vatrenih. Nažalost, zbog ozljede nije bio na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za reprezentativnu akciju u Trnavi protiv Slovačke te u Bakuu protiv Azerbajdžana, nakon pobjede protiv Slovačke u prvi je plan izbio napadač Dinama, Brunu Petković, koji je u Trnavi briljirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić se, prema posljednjim informacijama, vraća, što je sjajna vijest kako za izbornika Dalića, navijače hrvatske reprezentacije tako i za Hoffenheim.

U intervjuu za Kicker Andrej Kramarić je bio iznimno optimističan te je najavio brz povratak u staru formu kada je skoro u svakoj utakmici, bilo reprezentacije, bilo Hoffenheima, zabijao.

”Osjećam se dobro i samouvjeren sam, ali kako sam točno vidjet ću tek kad ponovno budem trenirao punim tempom. Nedostaje mi teren, ali vratit ću se jak”, kazao je Kramarić, nakon čega je dodao: ”Oporavak ide polako, ali bit će sve u redu. Kad osjetim da je taj trenutak, tada ću se vratiti. Možda za neka dva-tri tjedna.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Vatrene u listopadu čekaju dvije ključne utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo, najprije 10. listopada na Poljudu Hrvatska igra protiv Mađarske te tri dana kasnije u gostujemo kod Walesa. Vatreni nakon poraza od Mađara u Budimpešti i kiksa u Bakuu kod Azerbajdžana nemaju pravo na novu pogrešku.

Hoće li Kramarić biti spreman za ključne utakmice Vatrenih?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.