Vuče ga ‘miris novca’: Odlazi li nakon samo nekoliko mjeseci Ronaldo iz Juventusa?

Foto: fah

Najbolji portugalski nogometaš svih vremena i jedan od najboljih igrača Europe, Cristiano Ronaldo, tek je prije nekoliko mjeseci došao u Juventus. Očekivalo se da bi se Ronaldo nakon uspješnih i burnih godina u Madridu mogao napokon skrasiti u Torinu i u tom gradu, u dresu Stare dame, završiti nogometnu karijeru. Navijači ga obožavaju, a u tandemu s Mariom Mandžukićem igrao kao nekada u Realu. Juventus djeluje moćno, zrelo čak i dovoljno za lov na Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, moglo bi se dogoditi ipak posve nešto drugo, naime, Ronaldo je nedavno bio u Dubaiju, neki bi rekli – slučajno. No, je li baš slučajno? Naime, službeno Portugalac je tamo bio na godišnjem odmoru te je prema pisanju španjolskih tabloida odlučio spojiti ugodno s korisnim. Navodno Ronaldo želi napustiti Juventus

”Portugalac se nema namjeru dugo zadržavati u Italiji. Nije zadovoljan plaćom. Zna da može itekako više dobiti u Dubaiju”, piše španjolski magazin Don Balon, koji je i inače poznat po sličnim spekulacijama, neke su se pokazale točnim, a neke baš i ne.

Prema istom izvoru Ronaldo bi u Dubaiju trebao završiti igračku karijeru. Vuče ga ”miris novca”, Cristiano nikad nije krio svoju slabost prema novcu, a njega u Dubaiju ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Šeici ga žele i platit će koliko god treba!”, donose priču o Ronaldu tamošnji mediji. Naravno, nešto će se pitati i Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.