Vučić otkrio za koga će navijati: ‘Nema nam nitko bliži od Makedonije na Euru’

Aleksandar Vučić
Foto: fah Na slici Aleksandar Vučić

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić navijat će za Makedoniju na Europskom prvenstvu narednog ljeta jer se Srbija nije uspjela plasirati na natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem Instagrama čestitao je svim građanima Makedonije na plasmanu na Europsko prvenstvo, a pred novinarima je ponovio čestitku.

“Stvarno sam rekao to što sam mislio, a to je da ćemo svim srcem biti uz njih. Ne znam tko nam je bliži od njih da sudjeluje na prvenstvu da bismo za njih mogli da navijamo. Tako da će imati ogromnu podršku, nikad veću”, rekao je Vučić.

“Moram i pred ambasadorima Europske unije da kažem da očekujem da Srbija bude najbolja u Europi u narednih tri ili pet godina. Mislite da je to lako? Vidite da nam nije lako da budemo među 24 u Europi u šutiranju lopte nogom”, rekao je predsjednik Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledao sam utakmicu i žao mi je, ali imam neke druge vijesti koje će biti dobre za neke ljude. Nama je posao da dugoročno promijenimo stvari. Prije šest godina smo imali blatnjave terene, sada imamo travu, moramo izgraditi nove stadione, dovesti publiku na tribine, izgraditi drugačiju i ozbiljniju organizaciju. Morat ćemo popraviti struku. Mnogo toga moramo uraditi, ali uložit ćemo prije svega u infrastrukturu, koja je od presudnog značaja za budućnost”, poručio je Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.