Wilder urlao na svoje trenere koji su prekinuli njegovu agoniju: ”Zašto ste to napravili? Zašto?”

Foto: fah

Kako smo već pisali Deontay Wilder ostao je nakon prvog poraza u karijeri bez svjetskog teškaškog WBC naslova. Naime, Tyson Fury je protiv branitelja naslova dominirao od samog početka, borba je prekinuta u sedmoj rundi nakon što je iz Wilderovog kuta stigao ručnik u ring što je bio znak predaje kako bi se prekinula agonija američkog boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljni Wilder, koji je zapravo bio nemoćan, u tom je trenutku izgubio kontrolu, ili je barem tako nešto glumio, i on je sam svjestan da je Tyson Eury bio dominantniji, bolji, što je na kraju i sam priznao.  Wilder je od suca najprije tražio objašnjenje zašto je borba prekinuta, a onda je shvatio tko je u ring bacio ručnik nakon čega se okomio na trenere.

”Zašto ste to napravili? Zašto?”, urlao je na svoj kut 34-godišnji američki boksač ne shvaćajući da su ga treneri spasili poniženja i zaustavili njegovu agoniju u ringu.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam zašto je moj kut bacio ručnik jer sam bio spreman boriti se do kraja. No, nemam nikakve isprike. Bolji borac je pobijedio. Nisam se najbolje osjećao prije borbe, imao sam puno problema, ali to sad nema veze. Fury je iskoristio priliku i to je to”, rekao je nakon meča 34-godišnji Amerikanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.