WTA Eastbourne: Naslov za Karolinu Pliškovu

Foto: fah

Prošlogodišnja finalistica Karolina Pliškova nova je pobjednica WTA turnira u Eastbourneu, nakon što je u subotnjem finalu sa 6-4, 6-4 nadigrala Dankinju Caroline Wozniacki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to njihov šesti međusobni dvoboj i tek druga pobjeda najbolje češke tenisačice. I prvi put je svladala Wozniacki u finalu, ove godine u Dohi. Za Pliškovu je ovo deveti naslov u karijeri, a treći ove sezone nakon trijumfa u Brisbaneu i Dohi. Čehinja je za trijumf u Eastbourneu zaradila 470 bodova i 140.400 američkih dolara.

Wozniacki je ostala na 25. naslova, a ovo joj je četvrti poraz u finalu ove godine. Njoj je pripalo 305 bodova i 74.726 dolara.

WTA Eastbourne – finale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karolina Pliškova (Češ/3) – Caroline Wozniacki (Dan/6) 6-4, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.