WTA Montreal: Kiša prekinula večernje mečeve

Foto: Thinkstock

Kiša je zaustavila tenisačice koje su trebale odigrati dvoboje 2. kola u večernjem dijelu programa trećeg dana WTA turnira Premier 5 serije u Montrealu, a među njima su bile i one najbolje, prva i druga nositeljica, Rumunjka Simona Halep i Dankinja Caroline Wozniacki, koje će tek u četvrtak zgotoviti prve ovogodišnje nastupe u Kanadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda skočnog zgloba zaustavila je seriju Rumunjke Mihaele Buzarnescu na putu preokreta u dvoboju protiv braniteljice naslova, Ukrajinke Jeline Svitoline. Rumunjska tenisačica je uz bolne krikove završila uz rub terena s kojeg je nakon višeminutnog ukazivanja pomoći odvezena u invalidskim kolicima i s longetom na desnoj potkoljenici.

Prema prvim dostupnim informacijama čini se da nije bilo ozljede koštanog dijela, već su nastradali ligamenti. Neizvjesno je hoće li se Buzarnescu oporaviti do početka posljednjeg Grand Slam turnira u sezoni, US Opena, koji u New Yorku započinje 27. kolovoza.

WTA Montreal – 2. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maria Šarapova (Rus) – Daria Kasatkina (Rus/12) 6-0, 6-2

Alizé Cornet (Fra) – Angelique Kerber (Njem/4) 6-4, 6-1

Ashleigh Barty (Aus/15) – Alison Van Uytvanck (Bel) 7-6 (7), 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiki Bertens (Niz) – Karolina Pliškova (Češ/9) 6-2, 6-2

Anastasija Sevastova (Lat) – Monica Puig (Pur) 4-6, 7-6 (9), 6-1

Carla Suarez Navarro (Špa) – Lesia Curenko (Ukr) 6-4, 3-2, predaja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sloane Stephens (SAD/3) – Francoise Abanda (Kan) 6-0, 6-2

Jelina Svitolina (Ukr) – Mihaela Buzarnescu (Rum) 6-3, 6-7 (5), 4-3, predaja

Elise Mertens (Bel/14) – Shuai Zhang (Kin) 6-2, 6-7 (2), 6-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.