Za Vrsaljka su zainteresirana četiri kluba

Foto: fah

Šime Vrsaljko tijekom Europskog prvenstva nije igrao kao prvotimac u hrvatskoj reprezentaciji, a sličnu sudbinu proživljava i u Atletico Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato će navodno napustiti klub kako bi negdje drugdje mogao redovito igrati.

Podsjetimo, u Madrid je stigao za 14 milijuna eura, a sada bi klub mogao napustiti za iznos od oko pet milijuna eura, koliko trenutno vrijedi prema Transfermarktu. Turski Fanatik piše da je za Vrsaljka zainteresiran Fenerbahče, koji mu nudi trogodišnji ugovor. Istu vijest objavio je i Nicolo Schira, novinar Gazzette dello Sport.

Fenerbahče neće produljiti ugovor Gokhanu Gonulu, a Nazim Sangare se nije uspio nametnuti od svog dolaska u klub, tako da bi Vrsaljko mogao biti rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Vrsaljku pišu i Talijani pa tako Tuttomercatoweb navodi da su čak tri neimenovana kluba iz Serie A zainteresirana za Vrsaljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.