Zaboravili što im je Hrvatska napravila na SP-u: Dejan Lovren ponovno dežurni krivac navijačima Liverpoola!

Foto: fah

Nogometaši Liverpoola, kako smo već pisali, poraženi su u šesnaestini finala engleskog Liga kupa od Chelseaja 2:1. Utakmica će ostati upamćena i po povratku Dejana Lovrena, koji se napokon oporavio od ozljede, a navijači Liverpoola odmah su njega, kako to već biva, okrivili za poraz na Anfieldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sjajnoj utakmici tijekom prvog poluvremena nije bilo golova, iako nije manjkalo uzbuđenja. Sve se promijenilo u nastavku, Liverpool je čak i poveo 1:0, a gol je zabio Sturridge, veselje na tribinama bilo je veliko, očekivala se velika pobjeda i isto takvo slavlje, međutim, vrlo brzo sve se promijenilo.  Završnica je pripala Chelseaju.

U  79. minuti na 1:1 izjednačio je Emerson, pobjedu je donio sjajni belgijski reprezentativac Eden Hazard, pogotkom u 85. minuti.  Hazard je zabio fantastičan pogodak za osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije utakmice svoje viđenje jedne lude završnice, ali i cijele utakmice, dao je i hrvatski nogometaš.

”Kontrolirali smo utakmicu, postigli smo gol i igrali prilično dobro, stvorili nekoliko dobrih prilika, ali nismo bili dovoljno ubojiti kao što smo bili u nekim prijašnjim ogledima. Oni su se vratili u posljednjih deset minuta, zabili su i drugi pogodak, a mi nismo znali na to odgovoriti…”

Podsjetimo, Liverpool i Chelsea sastaju se ponovno vrlo brzo, već ovog vikenda, ovog puta u Premiershipu, a Lovren tvrdi kako će tada i Liverpool pokazati malo više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, navijači Liverpoola nemaju previše razumijevanja, okomili su se kao i toliko puta na Lovrena kao da on sam igra za Liverpool, ne mareći pritom na činjenicu da se tek vratio poslije ozljede.

”Lovrenovo užasno izdanje”,

”Lovren je očajan”,

”Umirovi se”,

”Najbolji obrambeni igrač na svijetu…hahaha’‘,

“Neka ovo bude lekcija Kloppu. Moreno, Mignolet i Lovren u isto vrijeme mogu biti samo na klupi. Beskorisni. Nesposobni. Osrednji. Nekonzistentni”, samo su neki od komentara ljutitih navijača.

Očito su navijači Liverpoola zaboravili što im je Hrvatska napravila, a onda i Dejan Lovren, u polufinalu SP-a. Naime, Lovren je bio među najboljim akterima polufinala Svjetskog prvenstva. No, bit će prilike, već za nekoliko dana, Englezima u Hrvatskoj ponoviti lekciju iz Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.