Zadar savladao Cibonu s deset razlike, kao i Šibenik Alkara

U susretima 12. kola Lige za prvaka Zadar je u svom Višnjiku slavio protiv Cibone s 70-60, dok je Šibenik na Baldekinu bio bolji od sinjskoga Alkara s 77-67.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju kola Zadrani su stigli do još jedne pobjede nad Cibonom, a domaćini su do nje stigli u zadnjoj četvrtini, koju su dobili 25-20. Kod Zadrana su najbolji bili Sobin (15) i Bašić (12), dok su “vukove” predvodili Siriščević (21) i Krušlin (11). Zadranima je ovo osma pobjeda, a Cibona je pretrpjela treći poraz.

Zadar - Cibona
Šibenik je također s +10 slavio protiv Alkara, a i u Šibeniku je odluka pala u zadnjoj četvrtini koju su domaćini dobili s 24-12. Kod Šibenčana je naučinkovitiji bio Vrkić (18), a kod Alkara Vitali s 20 ubačaja.

Na ljestvici vodi Cedevita (8-2) ispred Cibone (9-3), Zadra (8-4) i Zagreba (7-4). Slijede Kvarner 2010 (5-7) i Šibenik (5-7), Zabok (2-9) i posljednji Alkar (2-10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.