Zadarska tragedija donijela je tugu u jednoj od najsportskijih obitelji u Hrvatskoj: Devet članova, a svi rukometaši

Foto; Zadarski list

Kod Zadra su pokopani tragično preminuli mladi rukometaš PPD Zagreba te nogometaš biogradskog Primorca. Sjajan rukometaš bio je Josip Bepo, o kojem je 2018. godine pisao Zadarski list, točnije o čitavoj njegovoj deveteročlanoj obitelji Kadija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi s rukometnom loptom, otac Nediljko, kćeri Domenika (sada 21), blizanke Ana i Marija (17), Karmen (13), Iva (11) i dva sina, Josip Bepo (19) i Jure (8).

Majka je tada opisala fascinaciju rukometom: ‘”Rukomet je prekrasan sport, to je imitacija života – malo dobiješ po sebi, malo daš i uvijek ideš za pobjedom”.

Samo riječi hvale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Divan dečko, omiljen u svakom društvu na terenu i u svlačionici. Volio je nogomet iznad svega, uvijek je tražio više, igrač plemenita kova, da je ostao, napravio bi, siguran sam, veliku karijeru, jer je bio vođa. Njegov divan lik ostat će nam zauvijek u srcima”, opisao je stradalog mladića trener Jure Knez za Sportske novosti.

Posjetimo, stravična nesreća dogodila se u ponedjeljak u Zadru. Četiri mladića automobilom su sletjela u more. Dvojica su izgubila život, a za život trećega liječnici se bore u zadarskoj bolnici. Jedan mladić uspio se spasiti jer je na vrijeme isplivao na površinu. Nakon očevida potvrđeno je da je krivac za nesreću neprilagođena brzina.

Dva su kluba zavijena u crno jer vozač Josip Bepo Kadija (19) i Josip B. (16) nisu se uspjeli spasiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.