Zahvala kluba i igrača: Hrvatskom sucu Bruni Mariću godišnja nagrada FIFA-e za fair play?

Foto: Tomislav Jonjć/Facebook

Nogometaš Cibalije Zvonimir Filipović osobno je zahvalio nogometnom sucu Bruni Mariću koji mu je brzom intervencijom spasio život. I Cibalia je zahvalila Mariću te su izvjestili kako će o tome obavijestiti  FIFA-u te predložiti hrvatskog nogometnog suca za godišnju nagradu ‘fair play’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić je, podsjetimo, spasio život Filipoviću nakon sudara s igračem Istre 1961 Joãom Escovalom u utakmici osmine finala Kupa u utorak u Vinkovcima. Klub je zahvalio sucu iz Daruvara koji brzo reagirao i pomogao onesviještenom Filipoviću spriječivši tako da se mladi nogometaš uguši vlastitim jezikom.

“Ovim putem koristimo priliku da se još jednom zahvalimo nogometnom sucu, gospodinu Bruni Mariću, a sve vezano za događaj na utakmici 1/8 finala Hrvatskoga nogometnog kupa 2017/18. između HNK Cibalia Vinkovci i NK Istra 1961 Pula. Nakon sudara našega mladog igrača Zvonimira Filipovića s protivničkim igračem, brzom, prisebnom i hrabrom reakcijom sudac utakmice Bruno Marić spriječio je veliku tragediju i spasio život našem igraču Zvonimiru Filipoviću”, navodi se u priopćenju Cibalije.

Kako smo već spomenuli klub će pisati FIFA-i te će Marića  predložiti za godišnju nagradu  fair play.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.