Zahvaljujući njemu Splićani nisu izgubili: Ostaje li Marko Livaja u Hajduku?

Foto: snimka zaslona

Marko Livaja, inače nogometaš Hajduka, bio je junak posljednjeg ovosezonskog derbija između Hajduka i Dinama. Igralo se na Poljudu, a nekoć najveći derbi hrvatskog nogometa završio je 1:1. Dakle, glavna je vijest da Hajduk nije izgubio, a Dinamo je s osvojenim bodom stigao na korak do novog naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ”Bili” nisu uspjeli pobijediti Dinamo ipak se vidjelo koliko jedan Livaja znači za momčad Hajduka…

Na pitanje je li taj pogodak u debiju u derbiju ostvarenje dječačkog sna za Livaju odgovor je bio:

“Sigurno je, bio je to poseban dan za mene, prvi derbi sam odigrao sa 27 godina. Malo mi je krivo što nije bilo navijača jer svi znamo kakva je ovdje publika. Sigurno da sam ispunio jedan san i ništa, moramo nastaviti raditi dalje i dokazivati se u novim utakmicama.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žali li Livaja za pobjedom, s obzirom da su propustili dvije – tri dobre prilike?

“Možemo biti zadovoljni što smo im stvorili dosta prilika i stavili ih u neke problematične situacije, a sad da žalimo – nemamo što žaliti, utakmica je završila. Zadovoljni smo, nismo izgubili derbi, imamo još četiri utakmice do kraja da izborimo tu Europu, da nastavimo u istom ritmu kao i ove dvije zadnje utakmice”, rekao je Livaja, prenosi portal gol.dnevnik.hr.

Livaja je u Hajduk došao s 27 godina, odrekao  se pola milijuna eura, to nije mali novac. Ostaje li i dalje na Poljudu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno, nisam pričao s menadžerom još o tome nego pričam tu s Upravom. Imamo stvarno dobar odnos, pričamo svaki dan, dajemo neke ideje jedni drugima. Ne želim još razmišljati o tome, imamo još četiri utakmice bitne za Europu, ne želim opterećivati ni sebe ni njih. Sjest ćemo na kraju sezone i vidjeti što je najbolja opcija za mene i za njih i to je to.”

Dakle, šanse su i dalje 50:50 posto…?

“Možemo reći tako, da.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je u zadnje vrijeme lansirao dvojicu svojih supertalentiranih juniora, Stipu Biuka i Marina Ljubičića. Je li to konačno taj put kojim bi Hajduk trebao ići naprijed i ostvarivati bolje rezultate?

“Mislim da su Stipe i Marin pokazali da su već spremni igrati. Sigurno da neće svaka utakmica biti na top nivou, ali bitno da se vidi da su talenti i da mogu igrati i mislim da Hajduku to treba biti putokaz za ubuduće. Ovdje uvijek ima kvalitetnih igrača, samo im treba dati šansu.”

Mišljenje o treneru Tramezzaniju? Je li to dugoročno rješenje za Hajduk?

“Ne želim uopće ulaziti u to. Imamo odličan odnos, dobar je kao čovjek, to je najbitnije, a na terenu je pokazao da je sposoban. Na meni nije da ja odlučujem, ima tko će, tako da ćemo vidjeti na kraju sezone.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.