Zaista je šteta što spektaklu na San Siru nisu mogli nazočiti gledatelji: Zašto je Rebić i dalje u sjeni Zlatana Ibrahimovića?

Foto: fah

Kako smo već pisali sjajni hrvatski nogometaš, Ante Rebić, zabio je pogodak za 4:2 za Milan u velikom i čudesnom derbiju protiv Juventusa na kultnom San Siru. Bila je to utakmica kakvu nogometni ”sladokusci” mogu samo poželjeti, puna preokreta, sjajnih poteza i iskrica na terenu koje su tu i tamo zaiskrile između planetarnih nogometnih zvijezda, Zlatana Ibrahimovića s jedne i Cristiana Ronalda s druge strane. Danas, dan poslije derbija, u prvom planu je dvoboj Ibrahimovića i Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ponovno je za Milan zabio najbolji strijelac spomenutog kluba i višestrukog prvaka Europe, Ante Rebić, koji je i dalje u medijskoj sceni showmana kao što je Ibrahimović, tim više što mnogi povezuju Rebićev ”preporod” s dolaskom bivšeg švedskog reprezentativca na San Siro, iako, za razliku od Ante s Hrvatskom, Zlatan sa švedskom reprezentacijom nije uspio napraviti neki značajniji rezultat na velikim natjecanjima. Hrvatska je, podsjetimo, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine osvojila drugo mjesto, a Rebić se proslavio fenomenalnim pogotkom Argentini, koji je ujedno bio i jedan od najljepših golova spomenutog natjecanja. Rebić je, dakle, sjajan nogometaš nevezano za Ibrahimovića, hrvatski nogometaš prije dolaska u Milan briljirao je u dresu Eintrachta iako švedskog nogometaša nije bilo u spomenutom klubu.

Šteta doista, a to se provlači kroz talijanske medije dan nakon spektakla na San Siru, što gledatelji nisu mogli prisustvovati fenomenalnoj utakmici. Uživali bi, a o čemu smo već pisali, u novim majstorijama hrvatskog reprezentativca, koji je zabio pogodak deset minuta prije kraja za konačnih 4:2. Rebić se u ovom duelu proslavio i sjajnim driblingom koji je izbacio Juana Cuadrada iz igre.

Naime, pokušao je Kolumbijac zaustaviti Rebića, ali u tome nije uspio. Odličan potez Hrvata bacio je Cuadrada na stražnjicu i da je bilo publike na San Siru, svi bi poludjeli zbog ovog  fenomenalnog poteza, o kojem se danas piše u talijanskim medijima, no, ipak manje nego što se piše o provokacijama Ronalda tijekom Ibrahimovićevog izvođenja jedanaesterca kojim je počeo preokret domaće momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.