Zanima li se doista Manchester United za kapetana Vatrenih Luku Modrića?

Foto: fah

Skoro dvije godine najavljuje se odlazak Luke Modrića iz Reala. Španjolski mediji najavljuju redizajn momčadi koja je prošle sezone pokorila Europu, no, ove sezone ne funkcionira najbolje. Iako najbolji trener Europe Francuz Zinedine Zidane nije nikada izrijekom spomenuo hrvatskog kapetana španjolski mediji između redaka najavljuju odlazak Luke, dok bi umjesto njega u Real došla dva-tri mlađa pojačanja. Modrić igra doista sjajno, posebno u hrvatskom dresu, no, ipak već ima 32 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za hrvatskog kapetana navodno je zainteresiran Jose Mourinho, koji bi doduše pola Europe rado vidio u svojoj momčadi, tako je ljetos bio ”ozbiljno” zainteresiran za Ivana Perišića. Kako je to završilo poznato je.

Manchester United ima dosta problema u veznom redu nakon ozljede kontroverznog Francuza Paula Pogbe i traži pojačanja. Važno je naglasiti da je Manchester United imao prilike dovesti Luku Modrića kad je ovaj odlazio iz Tottenhama, no, tada United nije pokazao ni najmanje zanimanje, kapetan Vatrenih je na kraju završio u Realu te se nametnuo  kao jedan od najboljih veznjaka svijeta.  Kad je prije devet godina Luka Modrić dolazio na Otok uz Tottenham zanimanje su pokazali Arsenal, Chelsea i Barcelona, no, ne i Manchester. Luka je potpisao za Tottenham, nakon čega je, kako smo spomenuli, otišao u Madrid.

Uz Manchester United navodno je za kapetana Vatrenih zanimanje pokazao i super bogati PSG, koji je uoči ove sezone doveo za 220 milijuna eura Neymara, inače najskupljeg nogometaša svijeta.  Dakle, Francuzima novci nisu problem. Također je navodno u igri i Juventus Mario Mandžukića i Marka Pjace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je istina da se ova dva europska nogometna diva zanimaju za Luku cijena će hrvatskom reprezentativcu porasti, transfer bi mogao biti i veći nego što se očekivalo s obzirom na već spomenute 32 godine. Međutim, ako će doista Manchester United ozbiljno ”zagristi” za Luku novac im neće biti problem, Englezi i inače najviše novca troše baš za pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.