Zanimljivo objašnjenje Ante Rebića zašto nije slavio posljednja dva gola – usporedio s situaciju s filmom ‘Glup i gluplji’

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić na Instagramu je objasnio zašto nije slavio posljednja dva gola koja je postigao za Eintracht. Naime, malo se zabunio pa nije slavio golove protiv Werdera i Freiburga jer je mislio da igra protiv Leipziga, odnosno Fiorentine, klubova za koje je u karijeri igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam slavio protiv Werdera jer sam mislio da igram protiv Leipziga. Nekoliko dana prije nisam slavio protiv Freiburga jer sam mislio da igram protiv Fiorentine. Ponekad se jednostavno zbuniš”, objavio je Rebić uz slike glavnih likova iz filma “Glup i gluplji”.

Foto: fah

Tako je potvrdio objašnjenje koje je ranije dao klupski glasnogovornik Carsten Knoop.

“Zaboravio je da igramo protiv Werdera. Mislio je da je zabio svojem nekadašnjem klubu RB Leipzigu. S obzirom na pomutnju, iz poštovanja nije slavio”, pojasnio je Knoop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.