Zastave na pola koplja: 14-godišnji nogometaš Atletica ipak nije umro od koronavirusa?

Foto: Twitter

Kako smo već pisali, nogometni klub Atletico Madrid objavio je da je preminuo njihov 14-godišnji nogometaš, Christian Minchola. Takva objava uzbunila je javnost, kako nije bilo službene potvrde o uzroku ove tragedije mnogi su posumnjali da je uzrok smrti opasni koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li doista? Naime, ESPN tvrdi da ima potvrdu iz kluba, dječak ipak nije pao kao žrtva korone.  Slaba je to utjeha njegovim roditeljima, no, ipak, javnost želi znati. Nekoliko španjolskih medija, nadalje, piše kako je dječak bolovao od neodređene vrste raka te se madridski klub zato još uvijek nije oglasio glede uzroka smrti. Vjerojatno se ni neće oglašavati.

Naime, Atletico Madrid želi sve ostaviti obitelji, koja će s tim izaći u javnost kad i ako će smatrati da je potrebno. Njima je sada najteže. Medijima je, s druge strane, važno da se potvrdilo da mladić nije preminuo zbog koronavirusa, jer da je korona uzrok smrti 14-godišnji Peruanac bi bio najmlađa žrtva pandemije, koja je paralizirala gotovo cijeli svijet.

“Šokirani smo zbog tužne vijesti i žalimo zbog gubitka našeg člana. Atletico Madrid će biti podrška Christianovoj obitelji i njegovim prijateljima u ovim bolnim trenucima”, kazao je predsjednik Atletica Enrique Cerezo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tragedije, odnosno smrti svog mladog člana, Atletico je sve zastave spustio na pola koplja, kako bi mu odao posljednju počast, ali je tim zastavama odao počast svima onima koji su otišli kao žrtve pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.