Zašto aktualna politika u suradnji s nekim medijima želi sabotirati doček Vatrenih i čije oni želje poštuju ako ne Dalića i igrača?

Foto: fah

Za nekoliko sati hrvatski reprezentativci, Vatreni heroji ovjenčani srebrom zlatnog sjaja, sletjet će u Zagreb, u zagrebačku Zračnu luku ”Franjo Tuđman.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelo jutro svi mediji u Hrvatskoj, ali i kako ti isti mediji ističu i mediji u ”regiji”, prate sve što se događa oko spektakularnog dočeka Vatrenih. Ili gotovo sve, naime, politika, u kolaboraciji s dijelom medija, zapravo ignorira želje samih igrača te hrvatskog izbornika Zlatka Dalića. Kakvog to sve ima smisla?

Naime, izbornik Zlatko Dalić i igrači pozvali su između ostaloga i Marka Perkovića Thompsona, izrazili su želju da im pjeva na dočeku, međutim, organizator se tome žestoko opire. Zašto?

Pravo je pitanje za politiku, provladine medije, ali i za one koji u ime te politike organiziraju ovaj doček naših heroja, koji istovremeno žele sabotirati. Ako ne pripremaju doček Vatrenima, s obzirom kako ne poštuju njihove želje, a sve je navodno njima posvećeno, kome oni doček pripremaju?  I zašto na ovaj veličanstveni dan hrvatskog sporta, hrvatske države, obmanjuju narod?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zar je toliko teško ispuniti jedinu – doslovno JEDINU želju naših reprezentativaca?
Nije li konačno vrijeme da ovakva anacionalna bagra prestane zlostavljati hrvatski narod?”, pita se Krešimir Miletić.

Zašto mediji o tome šute? Ne treba previše pogađati, neki provladini bilteni i nisu mediji u pravom smislu te riječi, osjete to, a da toga nisu ni svjesni, hrvatski građani na svom džepu kad god se prazni državni proračun kako bi se financirale brojne udruge, kako bi se ”olakšalo” poslovanje nekim medijskim kućama ili kako bi se medijskim tajkunima i njihovim propalim carstvima osigurao opstanak opraštanjem poreza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thompsonov menadžer: ‘Dalić i Modrić unatoč organizatorima pozvali su Thompsona da ih dočeka, njegov nastup bit će poklon Vatrenima’

Podsjetimo, za  narod.hr Thompsonov menadžer Denis Pletikosa potvrdio je želju igrača i samog izbornika:

”Thompson će biti na dočeku Vatrenih i nastupati će. To je želja hrvatskih nogometaša, da ih on dočeka. Organizatori ga nisu pozvali i uvrstili u program dočeka, ali HNS je odlučio izvršiti pritisak da se taj nastup omogući… Izbornik Zlatko Dalić i Luka Modrić kao kapetan reprezentacije su pozvali Thompsona uz riječi da bi voljeli da on nastupa na dočeku i Marko se odazvao pozivu…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nekome to smeta. Kako vrijeme odmiče sve je jasnije i kome te zašto, kao što je jasno zašto cijelu tu predstavu režira Krešo Dolenčić. Redatelj ”za sva vremena”, ali i za sve vladajuće nomenklature.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.