Veliki doprinos Vatrenih i predsjednice: Hrvatska nikada popularnija na internetu

Foto: fah

Hrvatska je u popularnosti na internetu u nedjelju navečer opet srušila rekord, izvještava Mediatoolkit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojam Hrvatska (“croatia”) je neposredno nakon utakmice finala SP-a u nogometu bio spomenut točno 258.326 puta.

“Vec sada popularna statistika iza svake utakmice, pa i ove gdje je Hrvatska zabiljezila najbolji rezultat u povijesti – svaka cast!
Luka vs Kolinda?

Hrvatska se jucer po medijima spominjala 30% vise nego nakon polufinala u cijelom svijetu.
Brojevi su ogromni i nikad zabiljezeni u povijesti Hrvatske – više nego sve skupa do sada prije polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ima jedan zanimljiv podatak a odgovor je da li je naša predsjednica “ukrala show” ??
Ako se gleda o kome se više pisalo na cijelom svijetu – jucer je objavljeno cca 25% više vijesti sa spominjanjem predsjednice u odnosu na Luku Modrića.
Zanimljivo je da je preko 80% vijesti za izrazito pozitivnim sentimentom (uz sve, fail sa kišobranom je još vise “doprinio”).

——-

Ovo mjerim preko Mediatoolkita – to je alat koji prati sto se sve pise o bilo kome na cijelom internetu u real timeu i jako san ponosan koliko smo ga dobro razvili u zadnjih 7 godina i napravili pravi biznis od njega. Prodajemo ga u 60 drzava na svijetu”, objavio je Tomislav Grubišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.