Zbog objave fotografija na kojima su goli hrvatski nogometaši bojkotiraju medije

Na mnogim web portalima pojavile su se slike hrvatskih nogometnih reprezentativaca kako se kupaju u bazenu svog kampa u Praia de Forte posve obnaženi. Dva su spretna fotoreportera ulovili naše igrače u trenucima opuštanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa čudno što su se naši nogometaši kupali goli, uostalom poslije svake utakmice goli se zajednički tuširaju u svlačionici. No, sigurno nisu navikli da budu na naslovnim stranicama novina i portala obnaženi kao u svlačionici ili na bazenu.

Igračima je zbog takvog odnosa medijskih kuća prekipjelo i jednostavno su prekinuli svaki odnos s novinarima nakon što su te fotografije osvanule u hrvatskom medijskom prostoru.

– Igrači više neće dolaziti napress konferencije! Prvo je kratko uputio glasnogovornik Tomislav Pacak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluku igrača objasnio je i izbornik Niko Kovač:

– Dečki su rekli odrješito – ne! Sigurno vi znate zašto. Ja ih ne mogu siliti. Svi vi imate obitelji i biste li vi voljeli da vas oni vide gole na prvim stranicama? Respektiram njihovo razmišljanje, nije im svejedno, te slike raširile su se svijetom.

Dakle do daljnjega, zbog pomame nekih medija za senzacijama, nećemo imati prigodu čitati što naši igrači misle o svojim nastupima na svjetskoj smotri u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.