Zbog pozitivnog hrvatskog nogometaša na koronavirus odgođena utakmica u Rumunjskoj…

Pandemija koronavirusa i dalje snažno i negativno utječe i na sport, i dalje se, iako nogometna natjecanja traju, neke utakmice odgađaju ili otkazuju. Naime, bivši nogometaš Slaven Belupa iz Koprivnice, danas vezni igrač rumunjskog prvoligaša Astre Giurgiu, 26-godišnji Ljuban Crepulja bio je pozitivan na koronavirus zbog čega je i odgođena utakmica prvenstva Rumunjske između njegovog kluba i vodeće Universutatee Craiove. Susret je trebao biti odigran danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Universitatea se nalazi na prvom mjestu sa 44 boda, dok je Astra na trećem mjestu sa čak 10 bodova manje. Do kraja prvenstvenog dijela sezone preostala su dva kola, u borbi za titulu su Universitatea i aktualni prvak CFR Cluj, dijeli ih tek jedan bod. Drugim riječima, sve je moguće u triler završnici. U posljednje dvije prvenstvene utakmice Cluj gostuje i to dan za danom, naime, najprije u petak 31. srpnja kod bukureštanskog FCSBa, dok u subotu, 1. kolovoza gostuju kod Universitatee i ta bi utakmica trebala biti presudna u borbi za naslov.

Zbog sve većeg broja pozitivnih na Covid-19 u Rumunjskoj je već ranije odgođeno nekoliko utakmica prve lige u skupini koja se bori za ostanak u najelitnijem natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.