Zbog slabih rezultata Betis dao otkaz hrvatskom treneru Žanu Tabaku

Foto: fah

Španjolski košarkaški prvoligaš Betis iz Seville otpustio je hrvatskog trenera Žana Tabaka zbog slabih rezultata devet mjeseci nakon što je sjeo na njenu klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad s juga Španjolske nalazi se na 15. mjestu među 17 ekipa u prvenstvu, jednom iznad crte ispadanja.

U subotu je doma poražena od Basket Bilbaa sa 73-85. Na svom parketu je posljednji put pobijedila 8. siječnja svladavši Unicaju iz Malage.

Tabak je u zadnjih jedanaest susreta ostvario samo jednu pobjedu i to nad Fuenlabradom bivšeg hrvatskog reprezentativca Marka Popovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Betis iduću subotu gostuje kod Real Madrida, a zasad je nepoznato tko će voditi momčad. Za Betis je prvih osam kola odigrao hrvatski centar Luka Žorić koji je krajem studenog raskinuo ugovor pa mjesec dana kasnije potpisao za Cibonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.