Zdravko Mamić nakon Dinamovog trijumfalnog završetka godine: ”Čestitam svojim lavovima novi naslov prvaka”

Foto: fah

Trijumfalan završetak godine i uvjerljivu pobjedu Dinama na Maksimiru protiv Rijeke 3:0 komentirao je i Zdravko Mamić, bivši savjetnik i izvršni predsjednik uprave Dinama. Mamić se javnosti obratio iz Međugorja putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Čestitam svojim lavovima novi naslov prvaka Hrvatske! Samo vi možete riješiti novu titulu i prije Nove godine. Vi i nitko drugi! Čestitam treneru Bjelici i njegovom stožeru te ljudima koji vode klub, te navijačima koji su bili vjetar u leđa u ovoj senzacionalnoj godini! Hvala vam! Ova je bila demonstracija „modre“ moći na svim razinama i silno sam ponosan na sve što ste pokazali. Skidam vam kapu jer tako se brane boje svetog dresa! Sada se odmorite, a na proljeće dajemo gas i pripremamo se za još jednu godinu koja će biti na ponos svih nas koji živimo za Dinamo i plavu boju”, napisao je Zdravko Mamić, koji je inače vrlo aktivan na Facebooku čime zapravo želi pokazati kako je i dalje involviran u rad Dinama.

Foto: Facebook/Snimka zaslona

Inače, Zdravko Mamić je uoči izricanja nepravomoćne presude na Županijskom sudu u Osijeku napustio Hrvatsku i već duže vrijeme se nalazi u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.