Zdravko Mamić: Otići ću, ne želim da Dinamo bude talac navijača

Dinamo je održao Skupštinu, a izvršni predsjednik kluba odmah je ispustio ‘bombu’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odlazim iz kluba jer nemam drugog izbora. Neću dozvoliti da Dinamo bude talac navijača. Dinamo će izbaciti iz Europe poviče li netko “Mamiću, cigane”, a ja to neću dozvoliti. Nisam htio otići ranije zbog Dinama, a kad odem bit će u teškom padu. Svi su protiv nas, cijela država je u lovu na jednog čovjeka, na Zdravka Mamića. Od medija do vlasti. Žele me likvidirati da nestanem umjesto da me pohvale što sam napravio. Nemam drugi izbor nego da odem. Na ljeto ćemo vjerojatno raspravljati o mom odlasku – rekao je Zdravko Mamić i dodao:

– Nijedna europska država ne želi nas ugostiti za pripreme i prijateljske utakmice. Svi se boje navijača.

U govoru pred članovima Skupštine otkrio je kako su ‘modri’ godinu završili u minusu od osam milijuna kuna, ali i kako je u amortizaciji (novac od prodaje igrača koji stiže u ratama op.a.) 53 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Izvršni odbor donio je odluku da službeni slogan kluba glasi ‘nema predaje’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.