Zekić ne sumnja u pobjedu protiv Kanade

Foto: fah

– Najbitnije što je izbornik rekao da nema razloga za negativu. Imamo tri dana pripreme za Kanadu, a to je sada kvalifikacijska utakmica, rekao je Zoran Zekić u emisiji Qatara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bili smo tromi i nismo bili okomiti, malo smo trčali bez lopte, često su se igrači međusobno zabušavali. Siguran sam da se u pripremi utakmica to nije htjelo raditi. S druge strane, sad pričamo o Kanadi. Ne smijemo ući u njihov ritam, oni su motoričnija momčad, brži su njihovi pojedinci, ali smo tehnički bolji i moramo ih umarati kroz posjed i kroz te detalje koje mi radimo najbolje na svijetu, kako bismo još bolje iskoristili našu veznu liniju. Imamo tu tri odlična igrača i da možemo rasteretiti bočne igrače i izolirati ih da dođu 1 na 1 da budu opasniji, smatra Zekić kako bi Vatreni trebali igrati protiv Kanade u nedjelju.

– Nedostaje nam “meta” u napadu, Kramarić voli međuprostor i doći po loptu. Nama treba igrač do kojeg će doći lopta, a on će ukrasti 20, 30 metara protivničkog prostora, ali i krilni igrači koji će trčati iza leđa i vezni igrači koji će biti iza napadača, onda ćemo biti puno opasniji. Svi su u obrani igrali disciplinirano protiv Maroka i to su temelji na kojima možemo graditi optimizam, a prema naprijed ćemo sigurno biti opasniji. Dobro je da smo svjesni koliko je dobra Kanada, mi ćemo biti na 200 posto i ne sumnjam u našu pobjedu.

– Poslije prve dvije utakmice u našoj grupi složio bih se da nema izrazitog favorita. Ne znam zašto smo si mi stavili u glavu da ćemo pobijediti Maroko. Sve je još otvoreno. Ovaj bod je jako dobar, ako ga potvrdimo s tri boda protiv Kanade, zaključio je Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.