Želja veća od mogućnosti: Kevin de Bruyne igrao za Belgiju protiv Italije usprkos ozljedi

Foto: fah

Nogometaš Manchester Cityja Kevin de Bruyne nije uspio odvesti Belgiju do polufinala Europskog prvenstva, ponovno su Belgijci zaustavljeni u četvrtfinalu i planovi o osvajanju europskog naslova tako su propali. Naime, Belgijci su poraženi od Italije u Muenchenu s 2:1, a sjajni vezni igrač belgijske reprezentacije nije odigrao utakmicu protiv Talijana na razini na kakvoj smo ga navikli gledati, razlog tome leži u pokidanim ligamentima. De Bruyne je nastupio iako je time riskirao pogoršanje ozljede. Želja da nastupi za reprezentaciju očito je bila veća od stvarnih mogućnosti u tom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kevin De Bruyne (@kevindebruyne)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Kevin De Bruyne (@kevindebruyne)

“Zahvaljujem se liječničkom osoblju koje je napravilo odličan posao kako bih mogao zaigrati usprkos činjenici da su mi pokidani ligamenti zgloba”, rekao je De Bruyne nakon ove utakmice te poraza u četvrtfinalu od Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, u Manchester Cityju neće biti pretjerano zadovoljni činjenicom da im je igrač igrao ozlijeđen, ipak ga oni skupo plaćaju, iako je belgijski reprezentativac bio spreman sav rizik preuzeti na sebe kako bi napokon Belgija stigla do polufinala jednog Europskog prvenstva, kao što im je to uspjelo u Rusiji prije tri godine, ali na Svjetskom prvenstvu kada su osvojili treće mjesto.

Nakon svega De Bruyneu slijedi proces oporavka od ozljede, vrijeme leti, uskoro će jesen, a s njom i novi izazovi, kao oni u Ligi prvaka s klubom, tako i s reprezentacijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.