Zidaneov veliki povratak i čišćenje nereda nakon Solarija: ‘Želim sve te igrače natrag’

Foto: Twitter

Zinedine Zidane vratio se kao trener u Real Madrid i to pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako me pitate o Keyloru Navasu, Iscu i Marcelu, mogu vam reći da nitko ne može izbrisati ono što su dosad napravili za Real Madrid. Ja ću naravno računati na Courtoisa i Reguilóna, ali prednost će ipak imati ovaj trojac”, poručio je Zidane.

Upitan zašto je Courtois, koji je kod Solarija bio u prvoj postavi, završio na klupi, odgovara: “Sviđa mi se Courtois, pokazao je da je velik vratar, ali želim pokazati i Navasu da računam na njega. Ne zaboravljam na sve ono što je učinio za ovaj klub. Igrao je manje u međuvremenu, a ja smatram da zaslužuje veću minutažu. Za Marcela i Isca vrijedi isto što i za Keylora Navasa. Želim sve te igrače natrag.”

“Smatram da danas nije sve bilo savršeno u igri, ali bilo je pozitivnih stvari. Sada kreće reprezentativna stanka, imamo dva tjedna za pripremu sljedeće utakmice i to je ono što je važno. Imamo vremena za napredovanje, nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu rasti”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić zabio je gol u pobjedi protiv Celte iz Viga, ali glavni je sudac nakon pregledavanja VAR snimke gol poništio zbog zaleđa Varanea.

No, Real je odnio pobjedu pogocima Isca i Balea, a Luka je zaradio izvrsne ocjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.