Zinedine Zidane potjerao iz Reala sjajnog igrača zbog svađe s njegovim sinom

epa08762797 Real Madrid's head coach Zinedine Zidane reacts during the UEFA Champions League group B soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 21 October 2020. EPA/JUANJO MARTIN

Francuski trener Zinedine Zidane već jedno solidno vrijeme vrlo dobro vodi momčad Reala, uspio je sve staviti pod kontrolu, iako je u prošlosti imao problema s nekim zvijezdama u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je ljetos Real prodao Sergija Reguillona Tottenhamu za 30 milijuna eura taj je transfer mnoge iznenadio s obzirom kako se radi o kvalitetnom lijevom beku, koji bi itekako dobro došao Kraljevskom klubu.  U današnjem izdanju El Confiencial je otkrio da se u pozadini transfera krije Reguilonova svađa sa Zidaneovim sinom Lucom. Naime, Reguilon je očito ”stao na žulj” Luci kad su bili suigrači u mladoj momčadi Reala u sezoni 2018/19 nakon čega si je Španjolac zatvorio vrata prve momčadi.

Najprije je bio na posudbi u Logronesu, zatim je prošle sezone odlično igrao u Sevilli, no tome unatoč Zidane ga nije želio zadržati te ga je Real po trenerovom naputku, kako smo već spomenuli, prodao Tottenhamu. U međuvremenu je i Luca napustio Santiago Bernabeu te trenutačno brani za momčad Raya Vallecana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.