Zlatko Kranjčar otkrio što misli da je Dinamov najveći problem!

Foto: fah

“Dinamov problem je što u HNL-u ima tek nekoliko kvalitetnih utakmica godišnje. Ovi naši suparnici svaki tjedan igraju u domaćem natjecanju utakmice na razini Lige prvaka ili Europske lige. Oni su izgubili od Bordeauxa, ali ritam te utakmice bio je izniman. Ne podcjenjujem HNL, nogomet u Hrvatskoj raste, ali nema tog podražaja, tog naboja. Jeste li vidjeli prvih dvadeset minuta utakmice u Lyonu? Nama je trebalo toliko da se naviknemo na ritam, a oni su već vodili 1:0… Ma, ne želim sad ulaziti u nikakve polemike ili opravdanja, ali to jest problem. Imali smo dosta razgovora s igračima na tu temu. Međutim, nije to lako, naši igrači reagiraju tek kad osjete suparnički pritisak, ponekad je to kasno. Znate, Lyon je liga više u odnosu na nas, ali nije to tako velika razlika”, otkrio je trener Dinama Zlatko Kranjčar za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je i o navodnom mogućem otkazivanju suradnje.

“Ne! Ma ne, ma kakvi… Bez obzira na ova dva uzastopna poraza, mislim da u klubu ne razmišljaju da mi se otkaže suradnja. Ni ja ne razmišljam o tome. Uostalom, dosadašnji rezultati, plasman u Ligu prvaka, stoje iza mene. Nakon utakmice u jednom nevezanom razgovoru s čelnim ljudima kluba shvatio sam da je sve normalno. Sigurno je da se moramo koncentrirati na utakmicu s Rijekom”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.